Tony’s Chocolonely

 

Vrijdag 1 september mocht de HALL onder de vlag van Lange Tafels een heel speciaal bedrijfsevenement voor Tony’s Chocolonely verzorgen. Een tafel voor 150 personen bij de Westergasfabriek, midden in Amsterdam. Met aan tafel de pers, foodbloggers en het personeel van Tony’s zelf.

Tijdens dit event werden de nieuwe limited editions bekend gemaakt en gepresenteerd. Deze repen konden natuurlijk niet geruisloos in de winkels gelegd worden. Daarom bedachten Tony’s Chocolonely en Lange Tafels offroad.catering “Tony’s tafel”. Een ongedwongen sfeer, alsof je bij Tony in de huiskamer zit, met een uitgebreid sharing diner. Oma’s schalen en het brocante servies van Lange Tafels kwamen hier dus goed van pas.

Met Lange Tafels offroad.catering zijn we gewend om op allerlei locaties te koken. Midden in een weiland, in een oude kathedraal… maar het was natuurlijk heel bijzonder om een keuken op te bouwen in het lab van Tony’s Chocolonely, onder het licht van een oude operatielamp. Wat een creatief kantoor hebben ze daar!

Nu zijn ze bij  Tony’s Chocolonely niet alleen heel creatief, maar vooral ook heel erg duurzaam. Ook dat moest heel erg naar voren komen tijdens het diner. Daar hebben we op ingespeeld door duurzame ingrediënten te gebruiken. Vlees van de dubbeldoel koe en worteltjes uit de schooltuin van de Andersenschool uit Woerden bijvoorbeeld. De informatie over deze producten was verwerkt in productsheets die op tafel lagen. Op deze manier konden we pers en foodbloggers voorzien van content.

De nadrukkelijke wens van Tony’s Chocolonely was om buiten te zitten. De weersvoorspellingen waren heel wisselend, maar met de Westergasfabriek als uitwijkmogelijkheid konden we de beslissing zo lang mogelijk uitstellen. Gelukkig werkte het weer mee en konden we de tafels gewoon op straat zetten, wat natuurlijk een grote impact gaf.

3 gangen chocolade

 

Om nog even de Tony Chocolonely vibe vast te houden, serveren we tijdelijk in de HALL een 3 gangen Tony’s Chocolonely menu.

Wij serveren het Tony’s Chocolonely menu op

  • donderdag 7 september
  • vrijdag 8 september
  • donderdag 14 september
  • vrijdag 15 september

Het 3 gangen Tony’s Chocolonely menu komt op €30 p.p., inclusief koffie of thee met chocolade proeverij. Reserveren is noodzakelijk, om teleurstellingen te voorkomen!Reserveren kan door even te bellen naar 0348-705280 of stuur een mailtje. Vermeld er wel even bij, dat het om het Tony’s Chocolonely menu gaat!