Tony’s Chocolonely menu

 

Vrijdag 1 september mocht de HALL onder de vlag van Lange Tafels een heel speciaal diner voor Tony’s Chocolonely verzorgen. Héle lange tafels bij de Westergasfabriek, midden in Amsterdam. Met aan tafel de pers, foodbloggers en het personeel van Tony’s zelf. Een ontzettend leuk gezelschap op een wel heel bijzondere plek.

Tijdens dit diner werden de nieuwe limited editions bekend gemaakt en gepresenteerd. Donkere melk met krokante rogge en zeezout, melk met stoofperen en witte chocolade stracciatella.  In (bijna) alle gerechten die op tafel kwamen, waren ingrediënten of de complete chocolade van de nieuwe repen gebruikt. Entrecote in een cacao rub,  een stracciatella chocolade mousse, chocolade boter met zeezout… En dat viel zo goed in de smaak, dat wij dit ook aan jullie willen laten proeven!

3 gangen met chocola… om af te sluiten met een limited editions proeverij. Daar gaat het hart van elke chocoladeliefhebber harder van kloppen!

 

Wij serveren het Tony’s Chocolonely menu op

  • donderdag 7 september 2017
  • vrijdag 8 september 2017
  • donderdag 14 september 2017
  • vrijdag 15 september 2017

 

Het 3 gangen Tony’s Chocolonely menu komt op €30 p.p., inclusief koffie of thee met chocolade proeverij. Reserveren is noodzakelijk, om teleurstellingen te voorkomen!

Reserveren kan door even te bellen naar 0348-705280 of stuur een mailtje. Vermeld er wel even bij, dat het om het Tony’s Chocolonely menu gaat!