de HALL vol wijn

 

Zaterdag 23 september is de HALL het walHALLa voor de wijnliefhebber! Wijnkenners én -genieters kunnen tijdens dit niet te missen event hun wijnhart helemaal ophalen.

Proef heerlijke en bijzondere wijnen bij wijnproeverij XL, met meer dan 100 open wijnen met meer dan 10 wijnstands uit meerdere landen. Laat u verrassen door de wijnmakers van verschillende mooie wijnhuizen. Geniet van spraakmakende presentaties en workshops, en maak kennis met de wereld van wijn.

de HALL voorziet het hele festijn van lekker en eerlijk eten. Dus je kunt heerlijk lunchen en de hele dag door genieten van mooie kazen, ambachtelijke charcuterie en andere lekkere hapjes. Er is zelfs een zeer exclusief wijnmakersdiner, waarbij je aanschuift bij een wijnmaker. Helaas is dit diner helemaal uitverkocht. Maar je kunt wel gewoon lekker een hapje komen eten en een borrel drinken in de wijnCLUBB.

Blijf op de hoogte via twitterfacebook en instagram.
wijnHALL wordt georganiseerd door Wijnwinkel Saudade en de HALL.