Burger van de Maand

Dag zomer, hallo herfst! Nieuwe maand, nieuw seizoen, nieuwe burger!

Met trots presenteren wij: Ticket-to-Fall?, de Burger van de Maand september. Het is een sappige burger van 50% varken en 50%rund. Met verse vijgen, een chutney van sjalotten en rode wijn, blauwe kaas mayonaise en radicchio rosso sla. En dat alles op een knapperige Siegert bol.

Jouw ticket naar de herfst. Dus kom ‘m proeven bij de HALL in de maand september en zet je tanden in de herfst!

de burger

Voor onze burgers gebruiken we niet zomaar rundvlees, maar vlees van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak. En verder een geheime kruidenmix? Nee hoor, niks van dat alles. Het enige dat we toevoegen is een klein beetje zout en dan heb je misschien wel de lekkerste hamburger van Nederland. Sappig, veel smaak, karakteristiek en duurzaam.

Voor deze burger van de maand hebben we het rundvlees gemengd met wat varkensvleees. Een fifty-fifty burger dus, met het beste van beide.

het broodje

Deze burgers belanden uiteraard ook niet op zomaar het eerste de beste broodje. De knapperige bol van Carl Siegert is (h)eerlijk brood uit Harmelen, zonder toevoegingen.

de toppings

Ook de toppings krijgen veel aandacht! Geen kant-en-klare sauzen, maar een homemade chutney van sjalot en rode wijn. En een huisgemaakte blauwe kaas mayo.