Expositie Foodzoekers

 

Foodfotograaf Peete van Spankeren exposeert de komende maanden in de HALL | burgerEI & zakenlui in Woerden. De opening van de expositie “Foodzoekers” vindt plaats op zondag 10 september.

Peete heeft zijn sporen verdiend met foodfotografie en heeft gewerkt voor veel nationale en internationale bedrijven. Zijn benadering van fotogeniek voedsel levert kleurrijke, veelal vervreemdende close-ups op, die nu verzameld zijn in deze expositie.

Met restaurant de HALL Burgerei & Zakenlui als decor, waar genieten van goed, eerlijk en fraai opgediend eten centraal staat, komende deze spannende beelden het best tot hun recht. Ook tijdens de feestelijke opening, vanaf 15:00u op zondag 10 september, zorgt de HALL voor een hapje en drankje voor alle aanwezigen.

Opening zondag 10 september | aanvang 15:00u

Daarna te bezichtigen op maandag, dinsdag en woensdag van 8:00-17:00 en op donderdag en vrijdag van 8:00 tot 20:00