muzikale meesterwerkjes

Daar hopen we op… muzikale meesterwerkjes. Tijdens de zoektocht naar de Beste Singer Songwriter van het Groene Hart hopen we juweeltjes van liedjes te gaan horen. Of gewoon een knaller van een popsong.

In september barst de strijd los om de titel. De voorrondes kun je live bijwonen in de HALL | burgerEI & zakenlui. Twee avonden genieten dus, van jong (en wie weet ook minder jong) talent.

Mark van Leeuwen (van Kult Kompagnie, Nachtcultuur en Nachtklooster ) ziet erop toe dat de voorrondes een leuke mix worden van verschillende muziekstijlen. De professionele jury besluit uiteindelijk wie er door mag naar de grote finale tijdens het Food Good Festival op 7 oktober. De jury bestaat uit Marcel FokkerMalik Berrabah en Marlous Tolhuisen.

De deelnemers strijden om een bijzonder optreden tijdens Nachtcultuur en om studiotijd bij de legendarische Wisseloord Studio’s. En om de eer natuurlijk, want uiteindelijk is dat waar het om gaat!

En jíj kunt erbij zijn!! Hetzij als muziekliefhebber tijdens 1 van de voorrondes, hetzij als muzikaal talent, die meedoet aan dit muziekspektakel.

voorrondes bijwonen

Deze halve finales zijn op dinsdagavond 19 september en dinsdagavond 26 september. Tijdens deze livepodia is publiek van harte welkom! Het entree voor deze avonden is gratis. Het is ook mogelijk om vooraf of tijdens deze avonden een hapje te eten. Reserveren is handig, maar niet perse noodzakelijk.

meedoen

Ben je een nachtegaaltje? Of een gitaar virtuoos? En schrijf je ook nog eens je eigen songs?? Dan is dit jouw kans op avontuur, speeltijd en mooie prijzen. Álles wat je moet weten om aan deze contest mee te doen vindt je hier. Handig om te weten misschien: Je hoeft niet persé uit het Groene Hart te komen om mee te mogen doen!