Kids eten gratis

 

Het is zomervakantie! En dat moet gevierd worden… daarom kunnen kinderen tot 12 jaar van 10 juli t/m 18 augustus  gratis een gerecht van het kindermenu kiezen!

Doe het lekker zelf!

Het motto van het kindermenu is “Doe-het-lekker-zelf”. Elk kind heeft namelijk zo zijn eigen idee over de perfecte burger, de meest fantastische hotdog en de lekkerste clubsandwich. En dus kunnen kids bij de HALL zelf hun broodje bouwen. Alle ingrediënten komen aan tafel, extra servetje erbij en daarna… Doe het lekker zelf!

Ook voor onze chefs geldt: wij doen het lekker zelf! Wij maken alles zelf in onze eigen keuken. Geen rare toevoegingen, niet teveel zout, geen onnodig toegevoegde suikers… Voor de kids staat er bijvoorbeeld een heerlijk homemade tomatensoepje op de kaart. Wat gezond kan, doen we gezond. Maar een frietje hoort er natuurlijk ook gewoon bij als je uit eten gaat, dus uiteraard hebben we die ook! Nieuwsgierig naar het kindermenu?  Neem dan snel een kijkje!

Gratis burgertje tijdens de Smokey Fridays

De hele zomervakantie zijn er ook weer Smokey Fridays  bij de HALL. In de achtertuin van de HALL | burgerEI & zakenlui staan op vrijdagavond de Boretti houtskool BBQ’s roodgloeiend. Met passie voor vuur en lekker eten bereiden de chefs de lekkerste gerechten. Van voorgerecht tot dessert en alles ertussen in > zo van het vuur op je bord.

Buiten is er genoeg ruimte om te spelen. Verder zijn er wegstreeppuzzels voor de bollebozen en kleurplaten voor de creatievelingen. En… tijdens de Smokey Fridays hebben de kids ook recht op een gratis burgertje! Genoeg reden om gezellig met de hele familie te komen BBQ’en! Let op: alleen burgertjes zijn gratis, voor de rest van het BBQ kindermenu – het heerlijke N’ICE ijsje of de frietjes – betaal je wel. Meer informatie over de Smokey Fridays vindt je hier.

Zien we jou in de zomervakantie? Reserveren is gewenst! Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280. Tijdens de zomervakantie zal de HALL de gehele vakantie geopend zijn, maar wel met aangepaste openingstijden van 10 juli t/m 18 augustus:

MA-DI-WO: 10.00u – 17.00u  |  koffie, lunch & borrel
DO-VRIJ: Vanaf 10.00u  |  koffie, lunch, borrel & DINER!

Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten op het terras in onze achtertuin. Voor een koel drankje of een lekker verfrissend (en verantwoord!!)  ijsje kun je ook plaatsnemen op een van de picknickbanken aan de voorzijde van de HALL.

de HALL | Intechnium gebouw | Korenmolenlaan 4 | Woerden | 0348