Een stoer cadeau voor vaderdag

Pssttt…. Is jouw vader ook een held? En zoek je nog een mooi cadeau voor vaderdag? Bij de HALL | burgerEI & zakenlui hebben we het ultieme vaderdagcadeau voor je in petto!

Een stoere houten plank, die papa zelf kan komen vullen. Met de FoodVoucher die op de plank zit, kan papa de plank nl. laten vullen met een sappige burger of heerlijke borrelhappen. Je kunt zelf bepalen, welke waarde je erop laat doen, zodat papa ook een koud biertje of een lekker wijntje erbij kan bestellen. Of nog leuker: Dan kan papa jou weer meenemen, zodat jullie samen kunnen komen smullen!

Voor elke papa een burger

Voor elke papa staat er wel een lekkere burger op het menu: Voor de BBQ liefhebbers hebben we een ontzettend lekkere burger op het menu staan van prachtig gemarmerd rundvlees. Met homemade BBQ saus. En voor de kaasliefhebbers niet zomaar een cheeseburger, maar de Romero burger, met daarop de heerlijke kaas Romero IJsselsteijn. Voor papa’s die liever groente eten, hebben we een mega lekkere “macho nacho” op de kaart staan. En voor de meer avontuurlijke vaders de burger van de maand. En mocht je vader nu besluiten, dat hij toch liever trek heeft in bitterballen of borrelhappen? Geen enkel probleem. Deze papa’s kunnen hun plank daarmee laten vullen. Want het is zijn feest natuurlijk!

Hoe-wie-wat-waar?

De pakketjes kosten €6 plus de waarde aan FoodVouchers waar je voor kiest. We hebben FoodVouchers van €5, €10 en €20. Alle mogelijke combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. ( Het plankje mag je houden! )

Je kunt gewoon even langskomen bij de HALL en dan maken we de plank voor je in orde. Maar nog handiger is, als je van te voren even een mailtje stuurt aan frontoffice@dehall.nl met daarin voor welke waarde aan FoodVouchers je kiest en wanneer je ‘m op komt halen. Dan zorgen wij dat het pakketje voor je klaar ligt!

Enne… dit plankje is ook uitermate geschikt voor allerlei andere helden. Opa’s, ooms, vrienden of collega’s… Wie verdient er nu niet een sappige burger op en heerlijke borrelhappen op een plank.

de HALL | burgerEI & zakenlui | Korenmolenlaan 4 | Woerden | 0348 705280 | frontoffice@dehall.nl | open op maandag t/m vrijdag van 8:00-20:00