SEMMY Tournament

Met alweer de 4e editie voetballen jeugdelftallen van SC Woerden en Eredivisie clubs op zondag 4 juni tegen elkaar om daarmee geld op te halen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Dit jaar doen op 4 juni in Woerden de jeugdteams van Onder-11 mee van Feyenoord, Excelsior, ADO Den Haag, FC Utrecht, Roda JC, FC Groningen, SC Cambuur, PEC Zwolle, en SC Woerden natuurlijk.

Download het Semmy Tournament boek met een overzicht van alle activiteiten rondom het toernooi! Zo organiseert SC Woerden samen met All Sports Academy een professionele voetbalclinic voor jongens en meisjes van 6 tot 13 jaar. Deze clinic begint om 11.00 uur. Special guest van de voetbalclinic is Dico Koppers van o.a. AJAX, FC TWENTE en WILLEM II.

de HALL is er ook bij!

Wij vinden de actie #LAKdoor van Tijn geweldig! En petje af voor alle sporters die tijdens de Run voor Semmy veel geld ophalen. Maar wij doen liever waar we écht goed in zijn. En dat is eten maken ?. Dus wij serveren de hele maand de SEMMYburger, waarbij van elke burger €1 naar Stichting Semmy gaat. Én zondag zijn we ook bij het SEMMY Tournament en bakken we er tosti’s. Ook toveren we lekkere happen van the Beast, de BBQ trailer. Dus kom gezellig langs en neem nog meer publiek mee. Er is zoveel leuks te doen rondom voetbal! Hou je niet van voetbal? Dan kom je toch gewoon iets lekkers van the Beast scoren!?

Zo kunnen wij het onderzoek naar hersenstamkanker steunen.

Dus tot zondag!!

Bekijk hier de compilatie van de vorige editie.

 

Meer info over Stichting Semmy >>

Meer info over het Semmy Tournament >>