de HALL ❤️ mama

Voor de beste moederdagtips van 2017 moet je bij de HALL zijn! Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus met een cadeau dat op één of andere manier met eten te maken heeft, is altijd goed.

Alle tips op een rijtje:

Voor de theeleut-mama

Ook mama’s hebben af en toe behoefte aan een stukje “me-time”. Even tijd voor haarzelf. Met een vriendin bijv. lekker HighTea-en bij de HALL. Genieten van heerlijke hartige en zoete lekkernijen, bijzondere thee uit Parijs erbij… zo geef je haar echt even een bijzondere middag cadeau.

Bij de HALL kun je een speciale Moederdag HighTea Bon halen. Een super lief kaartje, speciaal voor de allerliefste. Met dit kaartje kan zij op het moment dat het haar goed uitkomt, genieten van deze uitgebreide HighTea.

Meer info over deze bon vind je hier >>

 

 

 

Voor de film-fanaat-mama

Houdt je moeder van films? Dan is de BurgerBiosBon het ultieme moederdagcadeau voor haar! Met deze bon trakteer je haar op een mooie film bij AnnexCinema en een borrel met borrelhapjes óf heerlijke burger bij de HALL. Een compleet avondje uit dus!

De BurgerBiosBon is zowel bij de HALL als bij AnnexCinema te verkrijgen en kost €17,50.

 

 

 

Voor de reislustige mama

Waarom neem je je moeder niet een avondje mee uit? En dan niet zomaar ergens, maar een avondje naar Parijs! Alleen moet je moederdag dan wel een dagje eerder vieren, op zaterdag 13 mei. Dan verandert de HALL voor 1 avondje in St.Germain. Denk aan lekker eten, heerlijke wijnen, Frans muziekje erbij en waan je even op een terrasje aan het Place du tertre bijv. Inclusief de kunstenaars die daar altijd aan het werk zijn. Want ook die zijn er!

Dit is het ideale cadeau voor de reislustige mama’s. Of juist voor de meer honkvaste mama’s die niet zo graag op reis gaan. Zo kunnen ook zij een avondje proeven van Parijs in het voorjaar.

Echt een avondje genieten. Je moet wel even reserveren voor deze avond! Meer info >>

 

 

 

Voor de supersnelle mama

Is jouw moeder een snelheidsduivel? Of houdt ze van Max? Ehhh… we hebben het dan over Máx Verstappen hè… Dan moet je haar meenemen naar Monaco. Nu is een plekje op of rond het circuit van Monaco tijdens de Formule 1 race vrij kostbaar. Daarom halen wij Monaco op zondag 28 mei naar de HALL. Daar kun je de race volgen op grote LED schermen. En is mama vooral nieuwsgierig naar Max, maar houdt ze het niet vol om de hele race uit te kijken? Dan kan ze ondertussen doen zoals de jetset in Monaco: Lekker loungen. Hapje & drankje erbij… En dat terwijl de kids & papa zich vermaken met de meterslange Carrera racebaan en de prachtige bolides die er staan. Meer info over dit event >>