Moederdag High Tea

Heb jij ook de allerliefste moeder van de wereld??

Die wil je natuurlijk verrassen met het allerleukste en allerlekkerste. Bij de HALL | burgerEI & zakenlui kun je een speciale Moederdag HighTea Bon kopen, waarmee je moeder heerlijk een middag kan komen genieten van allerlei hartige en zoetige heerlijkheden. Met heerlijke theetjes uit Parijs en een glas bubbels bij ontvangst. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor jouw moeder, toch?

Wanneer het haar uitkomt

Je moeder kan komen genieten van haar High Tea wanneer het haar uitkomt. De High Tea is dus niet op moederdag zelf.  Zo heeft iedereen op moederdag voldoende tijd voor het ontbijt-op-bed, het bezoekje aan oma en alle andere moederdag bezigheden

Moederdag High Tea Bon

Met de Moederdag HigTea Bon kan 1 moeder, op een door haar gewenst moment, komen genieten van een uitgebreide High Tea. Hartige hapjes, zoals een amuse soepje, sandwiches, een kaaskroketje. Zoete lekkernijen, zoals bonbons, scones, een taartje en verse aardbeien. Onder het genot van heerlijke thee, die we speciaal hebben geselecteerd uit Parijs.

En omdat jouw moeder natuurlijk de allerliefste is, wordt ze vorstelijk ontvangen met een glas bubbels.

Normaal gesproken kost een HighTea (zonder bubbels) €17,50. MAARRR… omdat jouw moeder natuurlijk de allerliefste is, verdient ze een vorstelijk ontvangst en trakteren wij op een glas bubbels.

De Moederdag HighTea bon is verkrijgbaar vanaf maandag 8 mei. Je kunt gewoon even langskomen bij de HALL en dan maken we de bon voor je in orde. Maar nog handiger is, als je van te voren even een mailtje stuurt aan frontoffice@dehall.nl wanneer je ‘m op komt halen. Dan zorgen wij dat het pakketje voor je klaar ligt!

Voorwaarden // De Moederdag High Tea Bon kost €17,50. Deze geeft recht op een High Tea arrangement, incl. bubbels voor 1 persoon. Onbeperkt thee en smaakwater is inbegrepen. Hij kan ingewisseld worden op maandag t/m vrijdag. Reserveren van te voren is noodzakelijk. Reserveren kan door te bellen naar 0348-705280 of een mailtje te sturen. Graag o.v.v. Moederdag High Tea 2017, zodat wij alle voorbereidingen kunnen treffen.

Zijn er dingen waar we rekening mee kunnen houden? Zoals glutenvrij, vegetarisch of andere dieetwensen? Geen probleem. Het kan allemaal. Maar dan horen we het wel graag alvast bij de reservering!

de HALL | burgerEI & zakenlui | Korenmolenlaan 4 | Woerden | 0348 705280 | frontoffice@dehall.nl | open op maandag t/m vrijdag van 8:00-20:00

Of ga je een avondje met haar naar Parijs?!?

Als jij het geen probleem vindt om moederdag een dagje eerder te vieren, kun je haar ook trakteren op een avondje Parijs. Gewoon hier in Woerden. Op zaterdagavond 13 mei. Nieuwsgierig?!? Lees er hier ALLES over!