Race Event GP Monaco

De Grand Prix van Monaco al rood omcirkeld in je agenda? Op 27 mei is het zover! Wil je nu eens voor de optimale Formule 1 beleving gaan? Kom dan 27 mei naar de HALL | burgerEI & zakenlui. Kijk live de Grand Prix van Monaco en geniet van de complete racebeleving.

3.2.1. GO!

Kom op zondag 27 mei naar dit grote race event in de HALL! Vanaf 13:00u openen de deuren van de HALL zich voor alle racefanaten, Monaco-liefhebbers, Formule 1 fans en  HALL-liefhebbers.

Race event voor jong & oud

Tijdens de Grand Prix van Monaco in de HALL is niet alleen de race te volgen, maar zal de beleving rondom racen en Monaco compleet zijn.

In ZAALL 1 kunnen alle echte race-die-hards in alle rust de race volgen. Naast ZAALL 1 zal de HALL ingericht worden voor de zgn. gezelligheids racefanaten. Purple Haze zorgt voor een groot scherm, zodat je niks hoeft te missen. In de HALL kan je onder genot van een drankje en een hapje tussen de race door even bijpraten over hoe Max het doet, of gewoon… over hele andere dingen!

de HALL is  niet alleen voor de oudste racefanaten de place to be tijdens dit race event, maar ook voor de jongere Max Verstappens onder ons. Voor de kids is er een meters lange carrera racebaan, waar zij zichzelf kunnen uitleven als een echte Max Verstappen. Daarnaast is er nog genoeg ander kindervermaak. De kids hoeven zich dus absoluut niet te vervelen op deze zondagmiddag!

 

Genieten van het luxe Monaco

Niet zo’n racefanaat, maar de rest van de familie of vriendenkring wel? Of hou je het gewoon niet vol om de hele race uit te kijken? Strijk dan neer op het terras en geniet van de andere mooie dingen in het leven. Hapje… drankje… Precies zoals de jetsetters in het mondaine Monaco doen. Wijntje en zonnetje erbij, manlief en kinderen vermaken zich prima…. dus relax en GENIET!

Na de race BBQ

En als de race dan afgelopen is en Max (hopelijk) gehuldigd is, kun je nog genieten van een heerlijke BBQ!  Schuif jij vanaf 17:00u ook aan?

Voor de BBQ betaal je €19,50 en voor kinderen tot 12 jaar €10.

Don’t drink & drive!

Natuurlijk beschikt de HALL over voldoende parkeerruimte, maar f1 kijken, een biertje drinken & rijden gaat niet samen. Kom op de fiets, regel een taxi of trek je wandelschoenen aan. Kom je niet uit Woerden, maar uit Utrecht, Rotterdam, Gouda, Den Haag of waar dan ook vandaan? De HALL ligt op 5 minuutjes lopen vanaf NS station Woerden!

 

Reserveren | Om zeker te zijn van een stoel tijdens de race, is het belangrijk dat je van te voren reserveert! Uiteraard is het handig, als je erbij vermeldt of je ook aanschuift bij de BBQ. Je kunt reserveren door een mailtje te sturen of bel naar 0348-705280.

zondag 27 mei   |   aanvang: 12:00u   |  de HALL | burgerEI & zakenlui   |   Korenmolenlaan 4   |   Woerden

BewarenBewaren