Plugify in de HALL

Afgelopen week zijn de HALL en Plugify een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat de HALL nu voor al haar evenementen uit een keur van artiesten kan kiezen. Plugify heeft een bestand met meer dan 650 DJ’s, bands en andere sfeervolle live acts. Voor elke muzieksmaak wat wils!

Deze samenwerking heeft niet alleen vele mogelijkheden voor de HALL, maar ook voor alle opdrachtgevers van de HALL. Zij kunnen via de HALL artiesten van Plugify aanvragen. Voor een bedrijfsuitje, een personeelsfeest, verjaardag, familiefeest of welk ander evenement dan ook.

Op zoek naar een geschikte locatie voor je evenement mét de perfecte coverband, feestje DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist? Dan is de HALL de ideale locatie!

Lange Tafels met muziek

Plugify is ook in te zetten voor een offroad.catering evenement van de HALL, zoals bijv. Lange Tafels in het Gras of een culinaire BBQ met “the Beast”. Voor bruiloften en andere feesten die op een bijzondere locatie gevierd worden, kan vanaf nu de geschikte artiest gezocht worden via Plugify.

Dankzij Plugify wordt de belevenis die Lange Tafels in het Gras biedt nog beter. Gezellig dineren in een boomgaard met op de achtergrond een Italiaanse zangeres. Een bedrijfsfeest op locatie, met een coverband die alle Nederlandse hits langs laat komen. Of een laidback bruiloft met easy listening-jazz combo op een zwoele zomeravond… Net waar je van houdt.

Foodfestivals

Ook voor de evenementen van de HALL, zoals het succesvolle foodfestival Straatvoer, zal vanaf nu gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden van Plugify. En er komen meer food festivals aan, dus stay tuned!