Meivakantie

Vier de lente bij de HALL!

Het is vakantie, de zon schijnt, de bloemetjes komen tevoorschijn en de HALL is OPEN! Geniet tijdens de meivakantie van een lekkere lunch of ga eens lekker buiten de deur dineren.

Harde werker?

Ben jij gewoon aan het werk in de meivakantie? Komt dat even goed uit! Want wij ook!! de HALL is de hele meivakantie open voor koffie, lunch, borrel & diner en wij verwelkomen jou graag! Want waar gewerkt wordt, moet ook tijd gemaakt worden voor een goede koffie en een gezonde hap.

Dagje uit geweest?

En wil je deze dag afsluiten met een hapje eten op een ongedwongen, betaalbare manier? Dan zit je goed bij de HALL. Van daghap en asperges tot onze burgers en heerlijke “urban bistro” gerechten. Je kunt al bij de HALL eten vanaf €9.

de HALL bevindt zich vlakbij de afslag van de A12 en dus kun je snel aanschuiven na het dagje uit! Relaxt thuis eten kan ook, want je kunt de daghap ook afhalen (voor €7,50!!). Warm of koud, net wat je handig uitkomt. . .

Geen dagje uit, maar wel even wat leuks doen met de kinderen, vrienden of familie? Of op zoek naar een leuke tussenstop tijdens die fiets- of wandelroute door het Groene Hart? Kom gezellig lunchen! Van een simpel maar kraakvers broodje van het versloket, tot uitgebreid lunchen á la carte. Borrelen met borrelhappen, koffie leuten met taartjes… het kan allemaal!

Lekker buiten zitten!

Niet veel mensen weten het, maar we hebben bij de HALL een heerlijke achtertuin, met terras. Ook aan de voorkant hebben we een terras. Dus als het zonnetje verschijnt, is er altijd wel ergens een plekje in de zon te vinden! Geniet van lekkere (en verantwoorde) ijsjes in het zonnetje!

Kinderen eten gratis van het vernieuwde kindermenu!

In de meivakantie gaat ons spiksplinternieuwe kindermenu in, het is vakantie, het is feest! Om het nieuwe kindermenu te proeven en te keuren, kunnen de kinderen tijdens de meivakantie gratis één gerecht van het vernieuwde kindermenu proberen. Wie wil dat nou niet!?

Ze krijgen er een heus proefformulier bij, zodat er zeer professioneel geproefd kan worden. En uiteraard horen we dan graag wat ze ervan vonden!

Deze actie geldt helaas alleen voor kinderen (tot 12 jaar), alhoewel een volwassene natuurlijk ook altijd een gerecht van het nieuwe kindermenu mag proberen 😉 Per betalende volwassene kunnen er 2 kinderen gebruik maken van deze actie. Geniet van een lekker dagje uit met de kids en trakteer ze op een feestelijke afsluiting in een echt restaurant!

Zien we jou in de meivakantie? Reserveren is gewenst! Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280.

de HALL | Intechnium gebouw | Korenmolenlaan 4 | Woerden