Gezocht: Proefkinderen

Maandag 24 april gaat ons spiksplinternieuwe kindermenu in! Zo’n nieuw menu moet natuurlijk uitvoerig getest en gekeurd worden. En kinderen spreken de waarheid zeggen ze altijd, dus…  wij zijn op zoek naar proefkinderen! In de meivakantie eten kinderen daarom gratis bij de HALL!

Doe het lekker zelf!

Het motto van het kindermenu is “Doe-het-lekker-zelf”. Elk kind heeft namelijk zo zijn eigen idee over de perfecte burger, de meest fantastische hotdog en het lekkerste broodje gezond. En dus kunnen kids bij de HALL zelf hun broodje bouwen. Alle ingrediënten komen aan tafel, extra servetje erbij en daarna… Doe het lekker zelf!

Doe het lekker zelf geldt ook voor de chefs in de keuken. Wij maken alles zelf in onze eigen keuken. Geen rare toevoegingen, niet teveel zout, geen onnodig toegevoegde suikers… Voor de kids staat er bijvoorbeeld een heerlijk homemade tomatensoepje op de kaart. Wat gezond kan, doen we gezond. Maar een frietje hoort er natuurlijk ook gewoon bij als je uit eten gaat, dus uiteraard hebben we die ook! Nieuwsgierig naar het kindermenu? Dan moet je nog even geduld hebben, want er wordt nog aan gewerkt.

Test test… dubbeltest

Het nieuwe kindermenu moet natuurlijk nog wel uitgebreid getest worden. Om het nieuwe kindermenu te proeven en te keuren, kunnen de kinderen tijdens de meivakantie gratis één gerecht van het vernieuwde kindermenu proberen. Wie wil dat nou niet!?

Ze krijgen er een heus proefformulier bij, zodat er zeer professioneel geproefd kan worden. En uiteraard horen we dan graag wat ze ervan vonden!

Deze actie geldt helaas alleen voor kinderen ( tot 12 jaar), alhoewel een volwassene natuurlijk ook altijd een gerecht van het nieuwe kindermenu mag proberen 😉 Per betalende volwassene kunnen er 2 kinderen gebruik maken van deze actie.

Zien we jou in de meivakantie? Reserveren is gewenst! Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280. Deze meivakantie is de HALL gewoon zoals altijd geopend op maandag t/m vrijdag vanaf 8:00, voor koffie, lunch, borrel en diner.

Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten op het terras in onze achtertuin. Voor een snelle kop koffie of een lekker verfrissend (en verantwoord!!)  ijsje kun je ook plaatsnemen op 1 van de picknickbanken aan de voorzijde van de HALL.

de HALL | Intechnium gebouw | Korenmolenlaan 4 | Woerden