de burgerEI

De Burger van de Maand april is er 1 met een vleugje lente.

Om te beginnen een knapperige, biologische mais bol. Dit broodje wordt besmeerd met een beetje van onze huisgemaakte ketchup. Daarop wat plakjes avocado. Romig en fris.

Dan natuurlijk de burger zelf. Deze is van 100% rundvlees. Een duurzaam stukje rundvlees, want het vlees komt van dubbeldoel koeien. Dat zijn koeien, die na hun carrière als melkkoe, niet afgedankt worden zoals andere koeien, maar nog een tijdje van hun pensioen mogen genieten. Daarbij krijgen ze goede voeding, waaronder veel granen. Hierdoor ontstaat prachtig gemarmerd vlees, bomvol smaak.

Snufje voorjaar

Dan het vleugje lente: Onze huisgemaakte eiersalade, groene asperges en biologische Hollandse tuinkers.

De inmiddels befaamde eiersalade maken we elke dag vers. Van scharreleitjes en verse groene kruiden. Deze belandt met grote regelmaat op de broodjes tijdens de lunch. Maar deze maand dus ook op de burger! Klinkt misschien een beetje vreemd, maar geloof ons: Het is ook echt heel erg lekker!

Alle laagjes nog eens op een rijtje: