Best eggs in town!

 

de HALL | burgerEI & zakenlui heeft niet voor niets “EI” onderstreept in het logo. Naast de burgers en andere lunchgerechten, staan er ook heerlijke ei-gerechten op het menu. Ei is lekker, gezond en super veelzijdig. Perfect voor de lunch dus. Je kunt er volop mee variëren en dat doen we dus ook graag.

1 van de ei-gerechten op het menu is de omelet. Deze is goed gevuld, met prei, paddestoelen en verse groene kruiden. Spek zorgt ervoor dat ‘ie lekkere hartige bite krijgt. De buitenkant mooi gebakken, van binnen nog heerlijk smeuïg. Precies zoals het hoort.

Hou je niet van spek? Of niet van paddestoelen?? Geen probleem. Alles wordt vers gemaakt, speciaal voor jou. Dus liever zonder het één of ander > Geef het even aan en het komt goed!

Erbij vers gebakken Waallander brood. Dat is biologisch desemboord van Carl Siegert. Alles bij elkaar een heerlijke en verantwoorde lunch.

Biodynamische eieren

Voor onze ei-gerechten gebruiken we biodynamische eieren. De kippen die deze eieren leggen, hebben een ruime uitloop in het vrije veld. Zij krijgen biologische voeding en hebben een zandbak en biologisch stro. Ook belangrijk: er is minimaal 1 haan op 50 kippen. Dit zorgt ervoor dat de kippen een stressloos en fijn leven hebben.

 

Gezond

Eieren zitten vol met stoffen die erg goed zijn om je lichaam gezond te houden! Ze zijn rijk aan vitamine B12 en vitamine D en mineralen als fosfor en seleen. Ze vormen daarnaast een bron van vitamine A, vitamine B2 en foliumzuur en van mineralen zoals ijzer en zink. Een prima basis voor een gezonde lunch die volop energie geeft.