Paasbrunch

Let op// Dit is hoe de Paasbrunch in 2017 eruit zag. Binnenkort meer info over wat we in petto hebben voor Paasbrunch 2018!

De Paasbrunch van vorig jaar was een groot succes. Een feestje voor iedereen. In grote lijnen zal Paasbrunch 2018 er dus wel hetzelfde uit gaan zien. Maar dan met een nieuw menu uiteraard!

Heerlijk & luxe brunchen, paaseitjes zoeken en gezelligheid!

Kom maandag 17 april op tweede paasdag lekker brunchen bij de HALL. Zelf geen zin om de hele ochtend in de keuken te staan en een uitgebreide brunch voor je familie op tafel te zetten? Begrijpelijk! Dat doen wij voor jullie. Een kleurrijke cocktail bij binnenkomst, een uitgebreid buffet met allerlei hartige en zoete brunchgerechten, een heerlijk aperitief en eieren zoeken!

Luxe zoete en hartige brunchgerechten

Brunchen bij de HALL is niet zomaar brunchen. Wij schotelen jullie de tweede paasdag een luxe en uitgebreide brunch voor. Bij ontvangst een cocktail (rest van de drankjes zijn niet inbegrepen), daarna een menu met een mix van hartige en zoete gerechten, genieten van lente en kleurrijke sferen en paaseieren zoeken.

Tijdens de brunch kun jij genieten van een buffet en gerechten geserveerd aan tafel met onder andere:

  • Mimosa cocktail (verse jus d’orange met prosecco)
  • Paasstol met roomboter
  • Luxe belegde broodjes en croissants
  • Een kraakverse salade bar
  • Versierde eitjes natuurlijk!
  • Heerlijk roerei met Parmezaan en knapperig spek
  • Heerlijke zoetigheden, zoals brownies en ander lekkers
  • Blini’s met gerookte zalm
  • Kleine Paas-burgertjes
  • Paaseieren (!)

 

Heb je bepaalde menuwensen (glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch)? Geef het aan bij de reservering, dan kunnen we daar rekening mee houden!

Paaseitjes zoeken met de kids

Vanaf 10:30u kun je niet alleen genieten van een heerlijke brunch, maar kun je je dus ook uitleven in de HALL en op het terras. Hoezo? We gaan eieren zoeken! Niet alleen voor de volwassenen genieten, maar ook vermaak voor de kids!

Speciaal voor deze paasbrunch zijn er kindermeisjes aanwezig die samen met de kids paaseieren gaan zoeken, knutselen en spelletjes spelen! De kids kunnen zich eerst uitleven en daarna gezellig aanschuiven aan tafel. Speciaal voor hen worden er pancakes, aardbeitjes, kleine burgertjes, frietjes en lekkere broodjes geserveerd!

Early Birds

Reserveren voor 1 april betekent early bird korting! Reserveer je vóór 1 april dan is de brunch voor volwassenen 25,- en voor kids 14,50! Als je reserveert na 1 april is de brunch voor volwassenen 27,50 en voor de kids 17,-. Dus reserveer vandaag nog!

Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280

 

Paasbrunch  |  maandag 17 april  |  ontvangst 10:30  |  de HALL | burgerEI & zakenlui  |  Korenmolenlaan 4  |  Woerden