Wij hebben nog een appeltje te schillen…
Geen paniek hoor! We bedoelen het letterlijk: We hebben nl. heel wat appeltjes te schillen voor het appel-kaneel dessert.
Bij de HALL | burgerEI & zakenlui staan een aantal heel lekkere desserts op het menu. Een heerlijke crème brûllée, de verrassende “snickers-maar-dan-anders”, maar ook dit frisse appel-kaneel dessert.
Wat maakt dit dessert zo bijzonder?
Hemelse ganache en boerenschepijs
Bij de appel-kaneel komt een hemelse ganache (crème) van witte chocolade en yoghurt.
Het kaneelijs van ijsboerderij Vernooij. De boerderij ligt aan Barwoutswaarder in Woerden. Midden in het Groene Hart. De lekkere volle ambachtelijke smaak van het boerenschepijs is te danken aan de eigen dagverse rauwe melk, die na pasteurisatie als hoofdgrondstof dient voor het schepijs van Vernooij.
Het krokantje van ontbijtkoek en de gedroogde appelchips maken het helemaal af.
Om je vingers bij op te eten dus… En je weet het >> snoep verstandig, eet een appel!