#Voorjaarsvakantie tip

Zoals altijd draaien er weer veel leuke films in AnnexCinema tijdens de voorjaarsvakantie. Zo’n bezoekje aan de bioscoop wordt nog leuker, als je ‘m combineert met een burger bij de HALL| burgerEI & zakenlui.

Onze #voorjaarsvakantie tip luidt dan ook:

Kom tijdens de lunch een burger happen bij de HALL | burgerEI & zakenlui en ga daarna (of daarvoor) naar AnnexCinema! 

Pak je de ochtendfilm, dan kun je ná de film lekker komen lunchen. Ga je voor de middagfilm? Dan kun je beter komen lunchen, vóórdat je naar de bioscoop gaat! De HALL is in de voorjaarsvakantie nl. gesloten voor diner.

 

De lekkerste bioscoopbon van Woerden

Voor slechts €17,50 kun je met de BurgerBiosBon genieten van een lekker Burger- of Borrelarrangement bij de HALL combineren met een filmvoorstelling bij AnnexCinema.

Het BORRELarrangement bestaat uit een heerlijke borrelplank en bitterballen. Het BURGERarrangement bestaat uit een bovenste beste Classic burger met friet. De burgers zijn van 100% heerlijk rundvlees en worden o.a. afgetopt met onze eigen homemade ketchup. Echt een feestje!

Bij AnnexCinema kun je een 2D film kiezen uit het programma. Een 3D film kan, maar dan komt er een toeslag van €1,50 bij. Zodra de film begint, kun je heerlijk achterover zakken in je stoel en genieten van een film naar jouw keuze.

De BurgerBiosBon is te verkrijgen bij AnnexCinema en de HALL.

Zowel de HALL als AnnexCinema beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Of kom sportief op de fiets, want de HALL & AnnexCinema zitten lekker dicht bij elkaar!

>> Reserveren bij zowel AnnexCinema als de HALL wordt aanbevolen. Let op: De kaarten dienen uiterlijk 30 minuten van te voren te worden afgehaald aan de kassa. Wij willen dan ook de tip geven om de kaarten al af te halen voordat u naar de HALL gaat.

>> Het bezoek aan de HALL en aan AnnexCinema dient op dezelfde dag plaats te vinden.