Energieboost bij de HALL

Naast verse jus d’orange, die we elke dag zelf persen met de sinaasappels van de Sinaasappelman, hebben we ook zeer smakelijke groentesapjes in ons assortiment. Deze pure vitaminebommetjes zitten in glazen flesjes. Heerlijk voor bij je lunch. Maar het is ook een hele goed & verkwikkend drankje voor bijv. tijdens een meeting of vergadering.

We hebben verschillende smaken.  Eén van de favorieten is het “Energy sapje”. Dit sapje drink je als vitaminerijke vervanging van je opstartkoffie, tijdens het sporten of tijdens werk. Energy is puur genot voor je smaakpapillen, want het heeft een lichtzoete smaak met een lekkere pittige ‘kick’. Dit rode bietensap zit vol met voedingsstoffen en antioxidanten en verhoogt je energieniveau op alle vlakken. Wil je nog meer gezonde details? Biet, citroen en gember ondersteunen de lever bij het afvoeren van gifstoffen en het zuiveren van je bloed.

Maar het is ook vooral lekker. En die energieboost is mooi meegenomen!

 

Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen & kruiden, afkomstig van lokale biologische leveranciers. De sapjes bevatten altijd minimaal 80% groente, zonder water, suiker of kunstmatige toevoegingen. Ze zijn o.a. te proeven bij de HALL | burgerEI & zakenlui. Je kunt de sapjes bestellen in het restaurant, maar ook in de ZAALLen.

Vergadering op het werk? Bestel het dan via frontoffice@dehall.nl!