Winterdip

Last van een winterdipje? Spijt dat je geen wintersportvakantie hebt geboekt? Of ga je wel, maar duurt het nog te lang? Ben je al geweest, maar ben je alweer bijna vergeten hoe het was om die piste af te suizen?Ben je niet van de wintersport en verlang je al stevig naar het voorjaar??? Of zin in een sneeuwballengevecht??

De HALL heeft dé remedie tegen al deze “kwalen”:

De Winterdip

Vrijdag 24 februari gaan we de winter dip verdrijven met een Winterse avond in de HALL. Deze Winterdip omvat alles wat de winter fijn maakt: echte sneeuw, winterBBQ, stamppot, kaasfondue…

Gezellig met zijn allen aan tafel en GENIETEN!!

Tijdens de Winterdip ligt er gegarandeerd sneeuw*. Buiten, in de sneeuw, word je opgewacht met onze houtskool BBQ’s van Boretti en een dampende ketel gevuld met “hot toddy”. Een warme winter cocktail. En je krijgt al gelijk iets lekkers van de BBQ’s die buiten staan te roken. Je snowboard kun je thuislaten, maar sneeuwballen maken behoort wel tot de mogelijkheden. Daarna ga je lekker naar binnen, waar je verwend wordt met allerlei lekkers:

  • homemade winterse bitterbal
  • erwtensoep 2.0 (daar verklappen we nog niet teveel over, maar dat wil je echt niet missen!)
  • de winterdip ( kaasfondue-maar-dan-anders )
  • Stamppot Royale (zie hieronder)

 

Stamppot Royale

Stamppot Royale is een HALL-versie van de Franse Choucroute Royale. Een winterse specialiteit uit de Elzas.

Het is een stamppot die aangekleed wordt met allerlei heerlijkheden.

Zo hebben we spek, langzaam gegaard en daardoor boordevol smaak. En van de BBQ komt een robuuste ribroast, die ook onwijs goed smaakt bij de stamppot. Verder hebben we huisgemaakte appel compote, Amsterdamse uitjes en augurk… Om gezellig samen te delen aan tafel.

Eet je liever geen vlees? Ook dan weten we de stamppot zo aan te kleden, dat je ervan gaat gloeien! Geef het dan wel even aan bij de reservering, zodat we er rekening mee kunnen houden!

Kom je met de kinderen? Leuk! Die zullen het geweldig vinden met de sneeuw. We hebben voor de kinderen een kindermenu samengesteld. Klik hier voor meer informatie.

Last-but-not-least

Het allerlaatste stukje, waar wij die winterdip mee gaan verdrijven is een groots dessert. Ook daar komt de winterBBQ weer om de hoek kijken. We gaan marshmallows roosteren, maar dan wel op een zeer volwassen manier. Dat samen met een heerlijke crème brûlée met Baileys, ijs en een stoofpeertje zorgt dat je de rest van de winter geen last meer hebt van winterdip, winterblues of winterdepressie.

Ook niet onbelangrijk: We hebben mooie winterse bieren en wijnen om het verdrijven van die winterdip extra kracht te geven.

De Winterdip is een complete avond. Per persoon komt het op €32,50.  Dat is inclusief al het eten en de cocktail bij ontvangst. Overige drankjes kun je aan het eind van de avond afrekenen.

  1. Wintercocktail & amuse van de BBQ (evt. ook alcohol vrij mogelijk)
  2. Bitterbal
  3. Erwtensoep 2.0
  4. kaasfondue
  5. Stamppot Royale en ribroast van de BBQ
  6. Dessert

Je bent vanaf 18:00 welkom voor de wintercocktail en amuse. Vanaf 18:30 is het tijd voor de rest van het menu. Dus het is fijn, als je dan binnen bent.

Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280

* In geval van regen of extreme warmte, kan het zijn dat we de vrachtwagen sneeuw af moeten bestellen…