uitgelicht // Clubtosti

Op de lunchkaart van de HALL | burgerEI & zakenlui prijkt de ClubTosti. De ClubTosti  is natuurlijk niet zomaar een tosti. Deze tosti wordt met veel liefde gemaakt met oude kaas en Linschoter rollade.

De oude kaas geeft de tosti’s net even wat meer pit. En de Linschoter rollade zorgt voor de bijzondere smaak.

Linschoter rollade

De Linschoter rollade wordt met de hand gemaakt in de ambachtelijke worstmakerij van Ferry Lempers uit Linschoten. Het is het gedeelte uit de rug en het spek van het varken. Dat wordt opgerold en gekruid met mosterd- & venkelzaad. Daarna langzaam gegaard en licht gerookt.

De ClubTosti wordt geserveerd met knapperige groentechips. De homemade ketchup en de pittige rode paprika mayo die erbij geserveerd wordt, maken het nog eens extra lekker.