Vinyl & Barfood

Elke eerste vrijdag van de maand > vrijdagBORRELL in de HALL! En deze vrijdag gaan we iets nieuws doen >> We gaan plaatjes draaien! 

B-Y-O

Bring Your Own Vinyl! Heb je LP’s thuis liggen? Neem mee! Wij hebben een platenspeler staan. Jij, je collega’s of vrienden hebben vast een paar van die foute of juist knetter goeie platen in de kast liggen, die je door de HALL wil laten klinken. Daarbij een drankje doen en van lekkere borrelhappen & barfood genieten. >>  Zo kun je het weekend pas goed beginnen!

Barfood menu

Voor €13 heb je een compleet BARFOODmenu: borrelbrood, amuse soepje, medium-sized burger en frietjes met truffelmayonaise. In etappes geserveerd, zodat je elke keer wat lekkers te snoepen hebt, zonder dat je uitgebreid moet gaan zitten eten. Ideaal om lekker bij te praten met collega’s en vrienden.

Of kies gewoon iets lekkers van de borrelhappen & barfood kaart. Bitterballen, hotdogs, crostini’s met red bull-rode wodka zalm… Biertje of wijntje erbij. Dat heb je wel verdiend toch, na zo’n lange werkweek?!

Reserveer via frontoffice@dehall.nl of 0348-705280. Tot vrijdag!

 

 

Zomer openingstijden

Week 28 (11 t/m 17 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 29 (18 juli tm 24 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 30, 31 en 32 (25 juli t/m 14 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.
Week 33 (15 t/m 21 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
close-link