Pitch Café in de HALL

 

De Meiden van Breuren organiseren de eerste editie van het ‘Meiden van Breuren Pitchcafé’.  Ze willen vrijwilligersinitiatieven op de kaart zetten en op deze manier Woerden een stukje mooier te maken. Er zijn vaak goede ideeën, maar niet de kunde, kracht, energie of mankracht om deze ideeën tot stand te brengen. De Meiden van Breuren willen hier graag aan meewerken met hun energie, lef en creativiteit!
Daarom willen zij de mogelijkheid bieden om jouw hulpvraag voor je start up, organisatie, evenement of initiatief te presenteren. Tijdens de ‘Pitch’ die 5 tot 10 minuten mag duren geef je een omschrijving van een initiatief of de organisatie, het maatschappelijk belang wat gediend wordt en natuurlijk de hulpvraag die het enthousiasme van de Meiden van Breuren moet wekken. Wie weet gaan de Meiden van Breuren jou/jullie helpen jullie doel(en) te realiseren!

Tijdens de Beursvloer van Samen Voor Woerden, hebben de Meiden van Breuren en de HALL een match kunnen maken. Tijdens dit evenement, is de afspraak gemaakt dat de Meiden gebruik kunnen maken van de diensten van de HALL, want de HALL draagt graag bij aan goede initiatieven als dit. Net als de Meiden van Breuren maken we Woerden graag een stukje mooier.  Dus als we daar onze locatie voor in kunnen zetten, doen we dat graag!

Het Meiden van Breuren Pitchcafé vindt plaats op woensdag 8 maart aanstaande vanaf 19.30 uur.

Maak kans op een samenwerking met de Meiden van Breuren en stuur jouw aanmelding tot uiterlijk 8 februari naar ons emailadres , ook voor vragen of opmerkingen over het Pitchcafé.

Stuur je email naar naar info@demeidenvanbreuren.nl o.v.v. Aanmelding Pitchcafé. Geef een korte omschrijving van je doel, organisatie, hulpvraag en contactgegevens en de Meiden nemen contact met je op!

 

Meiden van Breuren Pitchcafé | woensdag 8 maart aanstaande vanaf 19.30 uur

de HALL | burgerEI & zakenlui | Intechniumgebouw | Korenmolenlaan 4 in Woerden