Steak & egg

Omdat de dames een eigen aanbieding hadden (het “Frietje S(t)oof” met een glas bubbels, voor als je naar Soof2 gaat in AnnexCinema), hadden we voor de heren ook een mooie deal bedacht. De ROASTdeal. Heerlijk gegrild rundvlees met een huisgemaakte Bearnaise saus, een gebakken eitje.

Dit bleek een groot succes. Daarom hebben we besloten dit gerecht aan de menukaart toe te voegen. Dus vanaf nu kun je elke werkdag, tijdens lunch én diner genieten van dit heerlijke stukje vlees.

het vlees

De diamanthaas is een mooi stukje vlees afkomstig van de schouder. Door zijn fijne structuur is het heerlijk mals. Het wordt ook wel ‘jodenhaas’ genoemd, omdat (orthodoxe) joden vanwege hun spijswetten geen vlees van de achterbout mogen eten. Een biefstuk van de voorvoet is wel toegestaan. Het is het meest lekkere en malse stukje vlees uit de schouder.

Bearnaise

Bearnaise is een klassieke saus gemaakt van opgeklopte boter en eigeel, op smaak gebracht met o.a. dragon en sjalotjes. De HALL maakt de Bearnaise uiteraard zelf in eigen keuken. Deze saus is onweerstaanbaar bij een mooi stukje gegrild rundvlees en frietjes.

een ei hoort erbij

Nu is gegrild rundvlees dus al onweerstaanbaar met Bearnaise saus. Maar… het kan nóg lekkerder. Met een gebakken eitje erbij! Enne.. omdat wij ons graag aansluiten bij het gezegde “1 ei is geen ei, twee ei is een half ei…”, kun je ook nog een extra eitje bestellen.

Wat drink je bij dit feestje?

Een mooie rode wijn past perfect bij je Steak & Egg. Maar een Maximus biertje smaakt er ook heerlijk bij! Brouwerij Maximus is een jonge Utrechtse brouwerij met prachtige biertjes, die zij op ambachtelijke wijze brouwen met hun koperen ketels.