Burger Bios Bon

burgerbiosbon-burger-bios-bon-de-hall-annex-cinema-woerden-bioscoop-bioscoopbon-01

Met de BurgerBiosBon kun je heerlijk borrelen of een burger happen in de HALL | burgerEI & zakenlui en daarna een filmpje pakken bij AnnexCinema. Het ultieme cadeau, perfect om iemand te bedanken, te feliciteren of te op te beuren. Of doe eens gek en geef jezelf zo’n heerlijk avondje cadeau!

De lekkerste bioscoopbon van Woerden

Echt een avondje uit. Bij de HALL kunt je kiezen uit een BORRELarrangement of een BURGERarrangement. Het BORRELarrangement bestaat uit een heerlijke borrelplank en bitterballen. Het BURGERarrangement bestaat uit een bovenste beste Classic burger met friet. De burgers zijn van 100% heerlijk rundvlees en worden o.a. afgetopt met onze eigen homemade ketchup. Echt een feestje! En daarna naar AnnexCinema. Daar kun je heerlijk achterover zakken in je stoel en genieten van een film naar jouw keuze.

De BurgerBiosBon is te verkrijgen bij AnnexCinema en de HALL. Ze zijn €17,50 per stuk.

Zowel de HALL als AnnexCinema beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Of kom lekker op de fiets, want de HALL & AnnexCinema zitten lekker dicht bij elkaar!