BUBBELLbrunch

bubbellbrunch-nieuwjaarsbrunch-woerden-de-hall-01

Oud & Nieuw gevierd met familie? Nog geen kans gezien je vrienden een gelukkig Nieuwjaar te wensen? Start 2017 gezellig en schuif samen aan bij de Nieuwjaarsbrunch.

De BUBBELLbrunch wordt geserveerd tussen 11:00-14:00 op maandag 2-, dinsdag 3- en woensdag 4 januari. Tijdens de BUBBELLbrunch word je uiteraard ontvangen met een glas bubbels (met of zonder alcohol) met daarbij een amuse die lekker samen gaat met de bubbel.

Daarna komen er etagères op tafel, rijkelijk gevuld met hartigheden & luxe belegde proefbroodjes. Uit de keuken word je verrast met een hartverwarmend soepje, een verrassend ei-gerechtje en een slider (een heerlijk beefburgertje).

Ook voor de kinderen is de brunch een feestje. Een croissantje, kleine broodjes belegd met kaas, vleeswaren en zoet beleg. Een verse tomatensoep, klein broodje hotdog en ook zo’n slider. En hebben ze geen zin om de hele tijd aan tafel te zitten? Dat hoeft ook niet! Ze kunnen met onze kinderoppas aan de knutsel, filmpje kijken of iets anders in de spellenkamer.

 

De brunch is €17,50 (volw.) en €7,50 (kids tot 12 jaar). kinderen onder de 2 eten gratis!

Heb je speciale wensen? Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch? Laat het ons weten bij de reservering. Dan kunnen we daar rekening mee houden en wordt de brunch voor iedereen een feestje!

Reserveren kan door een mailtje te sturen of te bellen naar de HALL (0348-705280).

De brunch is inclusief bubbels en exclusief verdere drankjes.