Kerst arrangementen

Weer een jaar voorbij… Het moment dus om nog even met elkaar stil te staan bij het afgelopen jaar. Op zoek naar een bijzonder kerstfeest voor uw bedrijf, team of sportclub? Een feestelijke afsluiting van het jaar, een moment om je medewerkers te bedanken. Bij ons in de HALL of bij jullie op locatie.

image

de HALL hult zich in stoere, winterse sferen. Eigentijds, sfeervol en sprankelend. Het ultieme decor voor de feestdagen. Kaarslicht, de gloed van koper, Christmas tunes op de achtergrond.

Kerstontbijt- of bruncharrangement

Een mooi begin van de dag. De gasten worden ontvangen met een verse jus d’orange met een vleugje gember. Luxe belegde proefbroodjes, een croissantje met Reijpenaar & appelstroop en een truffelomelet. Uiteraard mag de kerststol met roomboter niet ontbreken! Het arrangement valt uit te breiden met een heerlijke winterse smoothie of een verrassende broodpudding.

Het bruncharrangement is vergelijkbaar met het ontbijtarrangement, maar dan aangevuld met wat lichte lunchgerechten.

Kerstlunch arrangement

Uitgebreid lunchen. Een hartverwarmende soep van bospaddestoelen en truffel, luxe belegde proefbroodjes, een salade met herteham en wild kroketjes… Al het mooie van de winter komt voorbij. Ongedwongen genieten van een feestelijke lunch en een goed gesprek aan tafel.

Kerstdiner arrangement

4 gangen puur culinair genot! Feestelijke gerechten van mooie seizoensproducten: Wild, zalm, truffel, cantharellen, hokkaido pompoen… En omdat lang niet iedereen hetzelfde lekker vindt, kunnen de gasten bij het voor- en hoofdgerecht kiezen voor vis, vlees of verrassend vegetarisch. Het menu valt uit te breiden met een feestelijke bubbel vooraf. En uiteraard pakken we graag uit met een bijzonder wijnarrangement.

Kerst borrelarrangement

Borrelen op topniveau. Prachtige, feestelijke hapjes. Van huisgemaakte truffel-risotto bitterbal tot zalm, gemarineerd in rode biet. Het kerstborrel arrangement is  er vanaf €12,50 per persoon en uit te breiden met allerlei extra’s, zoals de Groene Hart kaaskroketjes.

Arrangementen op maat

Voor grotere groepen kunnen wij een aparte ruimte (uiteraard ook geheel in kerstsfeer) reserveren.

Extra uitpakken in de vorm van muzikaal entertainment? Van jazz DJ tot een band met sfeervolle, eigentijdse kerstmuziek. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Of gaat u voor een kerstbrunch in het weekend? Dan hebben we diverse ideeën voor kindervermaak.

Nieuwsgierig naar 1 van deze kerstarrangementen bij ons in de HALL of bij jullie op locatie? Of naar de precieze inhoud van het 4 gangen keuzemenu? Bel dan naar 0348-705280 of stuur een mailtje.