WILDfestijn in de HALL

Een zeer speciale avond bij de HALL | burgerEI & zakenlui, die helemaal in het teken staat van wild.

Om te beginnen een kleine masterclass “Proeven & Plukken” door onze chef. Met een beetje geluk, schuift er ook een jager aan, die het één en ander kan vertellen over de jacht in Nederland. Daarna volgt er een verrassende wildproeverij. Mooie gerechten die samen een interessante mix zijn van klassieke invloeden en stoer streetfood. Een klein tipje van de sluier:

fazant | hert | zwijn | pulled | rolled | burger | loempia | blauwe peer

Wilde Groenten

Mocht je liever geen vlees eten: Geen probleem! We hebben ook wilde plannen met groenten. Een taartje van spruitjes, aardappel en blauwe kaas bijv. Of een mooi gerechtje van bospaddestoelen en ei. Geef even aan bij de reservering als je voor het Wilde Groente menu kiest. Dat kunnen we zorgen voor een onvergetelijke vegetarische verrassing!

Wild – Bier – Wijn

Dat wild en wijn goed samen gaan wisten we al, maar wild gaat ook heel mooi samen met bier. Proef en beleef het tijdens het WILDfestijn bij de HALL | burgerEI & zakenlui! Bij de bier- of wijnbar kun je zelf een drankje kiezen. Je wordt daarbij geadviseerd door een expert. Liever iets fris? Dat kan natuurlijk ook!

WILDfestijn | 25 november | aanvang 18:30 | de HALL | Intechnium gebouw | Woerden

Het menu van €40 is inclusief een amuse, 4 verrassende wildgerechten, een dessert en 3 munten, die je kunt besteden aan wijn, bier of een ander drankje.

Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel 0348-705280

wildfestijn-de-hall-woerden-02