Bairro Alto, een avondje Lissabon in de HALL

Lissabon, de bakermat van de Fado. Met Bairro Alto als bruisend middelpunt. Smalle steegjes en kronkelpaden. Wijnbarretjes met mooie, verrassende wijnen met karakter. Heerlijke kaasjes, geurige stoofgerechten, gegrild vlees, schaaldieren…

Ook zo’n zin om het druilerige Nederland te verruilen voor het bruisende Lissabon? Gewoon voor een avondje? Het kan!
Vrijdag 11 nov. verandert de HALL in Bairro Alto. Compleet met Portugese wijnbar & prachtige Fado van Magda Mendes. Geniet met friends & family van een heerlijk “sharing dinner”, waarbij de tafel overvloedig gevuld wordt met allerlei heerlijkheden. Proef en kies zelf je wijn bij de Portugese Wijnbar van Saudade, waarbij je bij elk glas wijn een mooi verhaal krijgt.

proeven | eten | beleven | genieten

bairro-alto-de-hall-woerden-03Samen met Liliana Sousa hebben we een heerlijke proeverij samengesteld. Deze proeverij wordt geserveerd in de vorm van een sharing diner. Voor €27,50 p.p. kun je een avond lang genieten van allerlei lekkers. Vooraf allerlei kleine hapjes, gevolgd door diverse voor- en hoofdgerechten om samen te delen. En een heerlijk dessert uiteraard, want de Portugezen houden van zoet! De menuprijs is incl. welkomstdrankje. Tussen de gangen door geniet je van de prachtige klanken van Magda Mendes.

Kom je met kinderen? Leuk! Voor €10 krijgen zij krokante kipstukjes en frietjes. Verder kunnen ze gewoon lekker mee eten en proeven van alles wat er op tafel komt.

Zin gekregen om Portugal in het echt te ontdekken? Under the Olive Tree is er ook, met volop inspiratie over droomplekjes in Portugal, voor een weekje onthaasten of een avontuurlijke roadtrip.

Liliana Sousa is ook aanwezig. Dus als je zelf ook de fijne kneepjes van de Portugese keuken wil leren, dan kan zij je daar meer over vertellen. Ook aanwezig: True Tapas, zodat je ook een stukje van Portugal mee naar huis kunt nemen! Zo kom je de herfst wel door!!

 

vrijdag 11 nov | aanvang 18:00 | de HALL | Intechnium gebouw | Woerden

Reserveren kan via frontoffice@dehall.nl of bel even naar 0348-705280.