De laatste vrijdagBORRELL van het jaar….

Vrijdag 4 november is het alweer tijd voor de laatste vrijdagBORRELL van het jaar. Wij horen u denken…. en in december dan? Tja… de eerste vrijdag van de maand (het moment van de vrijdagBORRELL) is de vrijdag voor Sinterklaas. Dus iedereen is druk met surprises, gedichten en andere Sint-zaken. Vrijdag 9 dec. staat de HALL | burgerEI & zakenlui op de WinterFair Woerden, vrijdag 16 dec. is het hele team van de HALL Woerden druk in de weer met allerlei mooie kerstlunches, -borrels en -diners voor bedrijven en vrijdag 23 dec. zijn wij bang dat iedereen al met zijn hoofd bij de kerstboodschappen zit en geen tijd heeft om lekker te komen borrelen bij de HALL.

MAARRRRR…. gelukkig is het nu nog november en kunnen we heerlijk gaan genieten van de laidback tunes van DJ Del Siero. Lekker hapje en drankje erbij… Beetje bijpraten met vrienden, proosten op behaalde resultaten met collega’s, je relaties bedanken voor de prettige samenwerking of jezelf trakteren omdat je het gewoon verdiend hebt >> er is altijd wel een goede reden te bedenken om aan te schuiven bij de vrijdagBORRELL!

vrijdag 4 november | vanaf 16:30 | gratis entree | de HALL | Intechnium gebouw | Woerden

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan even van te voren. Als tegenprestatie krijg je dan van ons een borrelplank gevuld met allerlei lekkers! Zomaar. #Gratis.

Reserveren? Meer info? Loop dan even langs de receptie van het Intechnium gebouw, stuur een mailtje of bel 0348-705280.