Startpunt Mercedes rally

de HALL, centraal gelegen, midden in het land. Vlakbij de afrit Woerden, van de A12. Volop parkeerruimte.

Perfecte ingrediënten dus als startpunt of verzamelpunt voor een rally of autorit. En zo kwam het, dat de parkeerplaats van de HALL plots gevuld was met prachtige Mercedessen van het type R/C 107.

” Als startlocatie voor onze slotrit was ik op zoek naar een horecagelegenheid, dicht bij de A12 en met een ruime parkeergelegenheid. De wegrestaurants bij Breukelen, De Meern en Bodegraven lagen het meest voor de hand, maar eigenlijk zocht ik iets anders. De Hall voldeed prima aan bovenstaande criteria, maar ik kende De Hall alleen als een doordeweekse lunchlocatie.”, aldus dhr. Koelewijn van MB R/C 107 Club.

autorit-rally-startpunt-verzamelpunt-midden-nederland-woerden-de-hall-01

Meer dan een lunchlocatie

Maar de HALL is veel meer dan alleen een lunchlocatie. Dus werd er gezorgd voor verse koffie, heerlijke thee en stond het versloket gevuld met diverse taarten. De auto’s rolden vanaf half tien het parkeerterrein van de HALL op en al snel stonden er zo’n 40 Mercedessen en was de HALL gevuld met ongeveer 80 deelnemers.

” Na het gebruikelijke praatje kon om 11.00 uur de rit starten. Doorgaans weten de leden niet hoe snel ze in de auto moeten stappen, maar deze keer bleven ze gezellig zitten en de laatste auto reed ongeveer kwart voor twaalf weg. Het was toen nog lekker aangenaam weer.”

De route had als thema ‘Het Groene Hart’ en bracht de leden via Zegveld, Woerdense Verlaat, Noordse Dorp, Noorden, Nieuwkoop, Nieuwveen, Mijdrecht,  Wilnis, Portengen, Haarzuilens, Harmelen, Montfoort uiteindelijk weer in Woerden, waar de Club zich op het Kerkplein weer verzamelde voor een hapje en een drankje.

autorit-rally-startpunt-verzamelpunt-midden-nederland-woerden-de-hall-02