de HALL goes fashion

Waarschijnlijk wist je al, dat de HALL broodjes bezorgt. Maar wist je ook dat de HALL de complete catering van een bedrijfsevenement op locatie kan doen? En dat we dat soms onder een andere naam doen? Onder de vlag van LT Offroad Catering verzorgt de HALL naast bruiloften ook bedrijfsevents. En zo kon het gebeuren, dat het team van de HALL ineens begon te twijfelen, of hun haar wel goed zat…

Productpresentatie

Tijdens de productpresentatie van Keune Haircosmetics verzorgde de HALL/ LT catering de crewcatering. Daarnaast werd de pers tijdens het persdiner getrakteerd op een verrassende gerechten. Na de presentatie op de catwalk werd er nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

#gettoghether

Fashionable guests aan tafel! LT Offroad Catering verzorgde nl. de lunch tijdens de #gettogheter van WE Fashion. Met heerlijke koffie van De Koffie TukTuk. Lange Tafels, verse bloemen, grote schalen op tafel vol lekkers,  heerlijke koffie van De Koffie TukTuk. Een echte verwennerij voor het personeel.

we-fashion-keune-catering-de-hall-lange-tafels-bedrijfsevent-01