evenementenlocatie midden Nederland

de HALL heeft de afgelopen weken mooie evenementen mogen verzorgen, zowel in de ZAALLen als in het restaurant. Een kleine greep uit de events en bijeenkomsten die wij mochten faciliteren:

Rabobank nodigde de vastgoedmarkt uit in de HALL voor dynamische ontbijtsessie met interessante sprekers. Het ontbijt werd in diverse gangen geserveerd. Zo werd iedere spreker afgewisseld met een heerlijk ontbijtgerechtje.

Tijdens de opendag van TVVL konden we uitpakken met bubbels & heerlijke hapjes. Natuurlijk was er ook een officieel moment en luisterden de 150+ gasten naar diverse sprekers in ZAALL 1.

Dat ZAALL 1 op vele manieren in te zetten is, bleek bij het afscheid van Elly Verburg van OTIB. I.v.m. het optreden van een cabaret groep, was er een podium opgebouwd, met alles erop en eraan.

de-hall-woerden-vergaderlocatie-evenement-02

De HALL mocht ook een bijdrage leveren aan een reünie van Den Oudsten Bussen, georganiseerd door oud werknemers. Overdag verzorgde de HALL de catering op locatie. Tussen de 500-600 oud werknemers en busfanaten bezochten het terrein van Den Oudsten. Daar waren veel bussen te bezichtigen en er was een museum ingericht met echte Den Oudsten relikwieën.  ‘s Avonds kwamen er nog 100+ gasten richting de HALL om daar een presentatie in ZAALL 1 bij te wonen op de LED schermen. Daarna werd er tot laat in de avond bijgepraat, onder het genot van een borrel.

Pluspunten

De HALL blijkt op vele manieren inzetbaar als evenementenlocatie in midden Nederland. Als pluspunten worden genoemd:

> centrale ligging (ook met openbaar vervoer!)

> ruime parkeermogelijkheid

> eten en drinken neemt belangrijke plaats in bij de HALL en dat proef je

> goede faciliteiten: zelf in te stellen LED verlichting (bijv. in de kleuren van het bedrijfslogo), LED schermen, geluid

> het team is bereid om mee te denken

> flexibiliteit van de ruimte en van het team

> gastvrijheid

> inzetbaar voor zowel grote als kleinere events en congressen

de-hall-woerden-vergaderlocatie-evenement-01