Robot Pepper in de HALL

In het Intechnium gebouw ( en daardoor ook in de HALL) struikel je over de techniek. Daarom vinden we het super dat we mogen aankondigen, dat niemand minder dan Robot Pepper een bezoekje brengt aan de HALL. Pepper komt uiteraard niet zomaar een bezoekje brengen naar de HALL, maar is er i.v.m. een informatiebijeenkomst over ouder worden in de toekomst.

Robot Pepper

Robot Pepper is een humanoide robot. Dat wil zeggen: Hoe langer hij u kent, hoe beter hij u leert kennen. Hij herkent gezichten, stemmen en op den duur weet hij wat u leuk vindt en wat uw gewoontes zijn. Het lukt hem dan ook om emoties te herkennen, zoals blijdschap, verdriet of boosheid. Robot Pepper ging van Parijs naar Tokio en is op zaterdag 1 oktober in de HALL i.v.m. de presentatie Zorg 2015 van Michel van Schaik, directeur Gezondheidszorg bij de Rabobank.

Vooruit Leven

U wilt zelf bepalen hoe u leeft. Nu en later. Dat is waar de informatiebijeenkomst over gaat.

Over financiële zelfredzaamheid: Wat kan ik allemaal zelf regelen en wat moet ik doen voor het geval ik straks niet meer zelf mijn financiën kan doen?

Over leefbaarheid in de kernen: Welke hulpmiddelen en mogelijkheden zijn er als ik zolang mogelijk thuis wil blijven wonen?

Over sportief & gezond ouder worden: Ebikes van BikeCenter, sportieve input van SportCity en gezonde maaltijden van Buurman & Buurman.

Deze onderwerpen & meer staan centraal tijdens de informatiebijeenkomst op zaterdag 1 oktober. Interessant en informatief voor iedereen die (persoonlijk of beroepsmatig) te maken krijgt met de gevolgen van ouder worden: senioren, hun partners, familie & andere betrokkenen. Dit zorg congres is dan ook gratis toegankelijk voor iedereen. U moet zich alleen wel inschrijven via via www.rv.rabobank.nl.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Jacqueline Steilberg (0348) 427030