Urban Bistro?

De HALL | burgerEI & zakenlui is toch alleen open voor lunch? En ze hebben toch alleen burgers?? Niets van dat alles! De HALL is elke werkdag ook geopend voor diner. En naast de burgers waar de HALL om bekend staat, staan er ook heerlijke Urban Bistro gerechten op het menu. “Bistro” vanwege het ongedwongen, informele karakter en de laagdrempelige gerechten. “Urban” vanwege de industriële uitstraling en de knipoog naar de technische verleden (en heden!) van het Intechnium pand, waar de HALL in gehuisvest is.

Een Urban Bistro gerecht, waar kun je dan aan denken?

> Aan good-old frietje stoof. Heerlijk mals rundvlees met knapperige frietjes. Zo simpel. Maar oh zo lekker!

> Aan gerookte zalm, gemarineerd in Red Bull en rode biet. Een zeer verrassend voorgerecht!

> Aan Groene Hart kaaskroketjes. Niet uit onze eigen keuken, maar uit de keuken van Pattissiers Femke & Sander. Echte ambachtelijke kroketten van mooie boerenkazen uit het Groene Hart.

> Aan een heerlijke ribroast van het Blokhovense Linievarken uit Schalkwijk. Om je vingers bij af te likken!

Aan heerlijke malse kippendijen. Gemarineerd in bier en mosterd.

> Aan de Steak & Egg. Grilled beef, met een gebakken eitje. Of 2 gebakken eitjes. Of 3…. net wat je wil! En echte klassieker, met Bearnaise saus (homemade uiteraard!).

> Aan “Snickers-maar-dan-anders”. Daar gaan we niet teveel over zeggen. Wel dat het het favoriete dessert is van veel HALLgangers.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg redenen dus, om die Urban Bistro sfeer zelf een keer te komen ervaren en te proeven! Het restaurant in Woerden is elke werkdag geopend vanaf 8:00. De urban bistro gerechten worden geserveerd vanaf 17:00.

Kom je met een groep en wil je je gasten juist tijdens de lunch verrassen met deze urban bistro gerechten? Vraag dan naar de mogelijkheden!

urban-bistro-de-hall-woerden-restaurant-utrecht-02