Zakelijk Woerden bijeen bij de HALL

Zakelijk Woerden kwam na de vakantieperiode bijeen in de HALL | burgerEI & zakenlui. Samen met Ferm Werk organiseerde de HALL met veel plezier deze editie van OKW Café.

Samenwerken en netwerken

De kennisdeling in ZAALL 1 was informatief. Bernhard Drost (algemeen directeur van Ferm Werk) spoorde ondernemers aan om samen te werken. Om mensen die bijv. een tijd niet hebben gewerkt, weer aan de slag te helpen. Daarom moet Ferm Werk weten welke ontwikkelingen er gaande zijn, waar behoefte aan is en wat een werknemer moet kunnen. Met een klankbordgroep kan Ferm Werk beter inspelen op wat er speelt en daar het opleidingstraject op afstemmen.

Frans van Hall (eigenaar de HALL) onderstreepte dit verhaal door te putten uit eigen ervaringen, recentelijk opgedaan als startend ondernemer.

okw-cafe-de-hall-ferm-werk-woerden-congres-bijeenkomst-meeting-01

Na deze kennisdeling werd er nog lang nagepraat op het terras van de HALL. Bediening uit het team van de HALL en het personeel van Ferm Werk werkten nauw samen om zorg te dragen voor een gastvrije ontvangst van de leden van OndernemersKring Woerden. De zomerse temperaturen en het zonnige weer werkten ook goed mee om er een succesvolle, informele bijeenkomst van te maken.

Onder het genot van een hapje, een drankje en een laaghangend zonnetje werd er genetwerkt alsof het lieve lust was. Een zonnige start van het Woerdense zakenseizoen.

okw-cafe-de-hall-ferm-werk-woerden-congres-bijeenkomst-meeting-03

fotografie > Harald Lakerveld