De eerste Smokey Friday een feit.

Op 15 juli werd de eerste Smokey Friday een feit! Het zonnetje scheen, de bar stond gevuld met zomerse drankjes, de Boretti BBQ stond roodgloeiend en de achtertuin van de HALL | burgerEI & zakenlui vulde zich met happy people.

Om te beginnen kregen de gasten een heerlijk borrelbroodje, gevuld met kaas, verse kruiden en knoflook. Met van de BBQ een heerlijk ambachtelijk worstje uit de worstmakerij van Ferry Lempers. Met onze homemade ketchup.

Daarna volgden er heerlijke gerechten: Malse kippendijen in een heerlijke kruidige marinade, super sappige spareribs, gamba’s, een hele zalmforel gevuld met verse groene kruiden en picanha. Picanha is een heerlijk stuk Braziliaans rundvlees, boordevol smaak. Langzaam gegaard en daarna in dunne plakken gesneden. Om je vingers bij op te eten! En er was nog meer: Een gepofte zoete aardappel, diverse salades en frietjes. Nog niet voldoende? Dan kun je altijd (kosteloos) om meer vragen. Maar geloof ons: het is waarschijnlijk meer dan je op kan 😉 En hou je bijv. niet van vis? Dan sla je die even over. Er komt vanzelf weer iets anders voorbij, dat je wel lekker vindt!

Als toetje verfrissende watermeloen en een stuk ananas van de BBQ, met verrassend kokosijs. En voor de kids een N’ice fruitijsje van echt fruit.

Heb je deze Smokey Friday gemist? Geen nood: Er volgen er nog 4!  Op 22 juli, 29 juli, 5 aug en 12 aug. Dus reserveer snel een plek op 1 van deze data in de achtertuin van de HALL. Meer informatie vind je hier.

(We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het weer niet meewerken, dan gaat de BBQ gewoon door en maken we het binnen, in het restaurant, extra gezellig! Want je hoeft uiteraard niet in de kou te zitten! Wij zorgen dan, dat al het lekkers van de BBQ binnen wordt geserveerd.)

sfeerbeeld-smokey-Fridays-review-boretti-BBQ-Woerden-restaurant-de-HALL-01