Smokey Fridays: Elke vrijdag BBQ @ de HALL!

De HALL is klaar voor de zomervakantie. Daarom op vrijdag geen vrijdagmiddagborrel, maar een backyard BBQ in Braziliaanse stijl: Op de Smokey Fridays staat de Boretti-BBQ roodgloeiend!

Hoe werkt dat? Je schuift aan. Een lekker broodje op tafel, met een ambachtelijk barbecue worstje erbij om de smaakpapillen alvast te activeren. Daarna word je door de chef verrast met de heerlijkste stukken vlees, vis of vega van de BBQ. Zo van het vuur op je bord. Net als in de Braziliaanse churrascaria of rodizio.

 

Smokey Fridays menu BBQ Woerden restaurant de HALLWat komt er zoal voorbij? Gamba’s, malse kippendijen in een heerlijke marinade, een zalmforel en picanha. Picanha is een heerlijk stuk Braziliaans rundvlees, boordevol smaak. En niet te vergeten: sappige spareribs. Je krijgt alles aan tafel geserveerd. Wil je meer? Geen probleem. Je mag zoveel bij bestellen als je wilt.

Liever vega? Dan kan ook. Quesadillas, gegrilde groenten, zoete aardappel en ander lekkers van de barbecue. Graag wel even van te voren aangeven, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Uiteraard komen er kraakverse salades op tafel. En frietjes. Gewoon, omdat het kan! Als dessert hebben we verfrissende watermeloen en ananas van de BBQ.

Kom je met kinderen? Leuk! We hebben 2 menu’s. 1 voor de kids niet zoveel eten. En 1 voor kleine BBQ-fanaten, die wel wat meer lusten van de BBQ dan alleen een worstje! Ieder kent zijn eigen kind het beste, dus je kunt zelf kiezen, voor welk kindermenu jullie gaan.

Smokey Friday, een complete avond genieten. Benieuwd naar het verslag van de eerste Smokey Friday op 15 juli? Dat lees je hier!

Met mooi weer is de BBQ in de achtertuin van de HALL. Valt het weer tegen? Geen nood. Dan staan de chefs voor u buiten, maar mogen de gasten plaatsnemen in het restaurant.

De avonden starten om 18:00.

BELANGRIJK >> Vooraf reserveren via frontoffice@dehall.nl!

 

 

Zomer openingstijden

Week 28 (11 t/m 17 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 29 (18 juli tm 24 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 30, 31 en 32 (25 juli t/m 14 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.
Week 33 (15 t/m 21 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
close-link