Ontbijtsessie bij de HALL

event-locatie-rabobank-de-hall-1-woerden-conferentie-otbijtsessie

Rabobank nodigt de vastgoedmarkt uit in de HALL voor dynamische sessie met interessante sprekers. Het begint al lekker vroeg in de ochtend, dus de HALL voorziet de gasten tijdens deze sessie van heerlijke koffie en een goed ontbijt. Tijdens deze ontbijtsessie staan centraal: “trend en ontwikkelingen in ondernemerschap” en “ontwikkeling in de vastgoedbranche”.

Vergadering of conferentie organiseren in Midden Nederland? Naast onze zalen, is ook de HALL zelf in te zetten voor allerlei events. Wij maken gewoon plaats in ons restaurant en serveren we gasten heerlijke gerechtjes en drankjes. Van basic vergaderontbijt tot uitgebreid 3 gangen ontbijt. Ook dat kan in de HALL!

event-locatie-rabobank-de-hall-3-woerden-conferentie-otbijtsessie

 

De Hall| burgerEI & zakenlui is een centraal gelegen evenementenlocatie met restaurant, vlak bij de A 12 (afrit Woerden) en op 10 minuutjes lopen van het station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie: bel 0348-705280 of stuur een mailtje!