vrijdag BORRELL

willemijn-vrijdagmiddag-borrel-woerden-de-hall-vrijmibo-vrijdagmiddagborrel-de-hallJazzy tunes, fingerfood en een drankje doen. Dé manier om het weekend in te luiden met je collega’s, relaties, vrienden of buren! Daarom op 10 juni de vrijdag BORRELL bij de HALL | burgerEI & zakenlui. Reserveer een borreltafel en wij zorgen voor een uitgebreide borrelplank met kazen, charcuterie en meer lekkers. En een borrelbrood. Zomaar. Gratis. Deal?

Reserveer een borreltafel via frontoffice@dehall.nl. Vermeld daarbij je naam en met hoeveel personen je komt borrelen. Kom je met je collega’s of zakenrelaties? Geef dan ook even jullie bedrijfsnaam door!

Wij zorgen voor een borrelbrood & een borrelplank. Uiteraard kun je voor eigen rekening zelf allerlei lekkers bijbestellen, zoals andere kleine hapjes, bijpassende bieren en wijnen. Natuurlijk vinden we het ook hartstikke leuk als je blijft hangen en een hapje mee-eet van ons buffet of al la carte. Reserveer dan gelijk je plekje mee als je je aanmeldt voor de borrel om teleurstelling te voorkomen!

En met een beetje geluk wordt het een stralende vrijdag en staan de borreltafels buiten op het terras!

vrijdag BORRELL | vrijdag 10 juni | vanaf 16:30

de HALL | burgerEI & zakenlui | Korenmolenlaan 4 | Intechniumgebouw | Woerden

0348-705280 | frontoffice@dehall.nl | open op maandag t/m/ vrijdag van 8:00-20:00