Een stoer cadeau voor vaderdag

VADERDAG-cadeau-stoer-vaderdagcadeau-2016-papa

Pssttt…. Is jouw vader ook een held? En zoek je nog een mooi cadeau voor vaderdag? Bij de HALL | burgerEI & zakenlui hebben we het ultieme vaderdagcadeau voor je in petto!

Het is een pakketje met daarin een heerlijk biertje, een ambachtelijk worstje uit de worstmakerij van Slagerij Ferry Lempers EN last-but-not-least een FoodVoucher voor een heerlijke burger bij de HALL | burgerEI & zakenlui!

Voor elke papa staat er wel een lekkere burger op het menu: Voor de BBQ liefhebbers hebben we een ontzettend lekkere burger op het menu staan van prachtig gemarmerd rundvlees. Met homemade BBQ saus. En voor de kaasliefhebbers niet zomaar een cheeseburger, maar de Romero burger, met daarop de heerlijke kaas Romero IJsselsteijn. Voor papa’s die liever groente eten, hebben we een mega lekkere vegaburger op de kaart staan. En voor de meer avontuurlijke vaders de burger van de maand. En mocht je vader nu op het allerlaatste moment besluiten, dat hij toch liever trek heeft in bitterballen, een borrelplank of een 3 gangen menu? Geen enkel probleem. Deze wispelturige papa’s kunnen hun FoodVoucher ook daarvoor gebruiken. Want het is zijn feest natuurlijk!

We hebben pakketjes in 3 varianten:

€15 > ambachtelijk worstje, flesje bier, bierviltje, koffie tegoedbon, FoodVoucher t.w.v. €10

€25 > ambachtelijk worstje, flesje bier, bierviltje, koffie tegoedbon, FoodVoucher t.w.v. €20

€55 > ambachtelijk worstje, flesje bier, bierviltje, koffie tegoedbon, FoodVoucher t.w.v. €50

Je kunt gewoon even langskomen bij de HALL en dan maken we het pakketje voor je in orde. Maar nog handiger is, als je van te voren even een mailtje stuurt aan frontoffice@dehall.nl met daarin voor welk pakket je kiest en wanneer je ‘m op komt halen. Dan zorgen wij dat het pakketje voor je klaar ligt!

Enne… dit pakje is ook uitermate geschikt voor allerlei andere helden. Opa’s, ooms, vrienden of collega’s… Wie verdient er nu niet een sappige burger op z’n tijd.

 

de HALL | burgerEI & zakenlui | Korenmolenlaan 4 | Woerden | 0348 705280 | frontoffice@dehall.nl | open op maandag t/m vrijdag van 8:00-20:00