Burger actie op Facebook

BURGERBUDDIES & BURGERFANATEN OPGELET:
Bij de HALL | burgerEI & zakenlui zijn we trots op onze burgers. Ze worden met veel liefde gemaakt van prachtig rundvlees. Dit vlees komt van zgn. dubbelkoeien. Dat koeien, die na hun carrière als melkkoe nog even een paar maanden extra mogen genieten van een heerlijk lui leventje met goed voer. Hierdoor ontstaat mooi vlees. Prachtige geaderd en boordevol smaak. Dat in combinatie met een heerlijk broodje, homemade toppings en koks met passie maakt onze burgers bijzonder lekker, al zeggen we het zelf. En dat delen we graag met jullie!! Vandaar deze facebookactie!
>> Met wie zou jij in een burger willen bijten?? <<
– Vermeld in een reactie onder het actiebericht met wie (en waarom) JIJ in een burger zou willen bijten bij de HALL.
– Deel het actie-bericht op je tijdlijn
– Volg de HALL | burgerEI & zakenlui beide op facebook
Uit alle burgerfanaten die onze Facebook-pagina volgen en meedoen aan deze actie, selecteren wij op vrijdag 27 mei een winnaar. Mag jij straks in een burger van De Hall – Burgerei & Zakenlui bijten met jouw beste vriend/vriendin/collega/burgerbuddy? Of win jij 1 van de 5 Foodvouchers, die je kunt besteden in het restaurant of het VERSLOKET van de HALL??
Stay tuned….