Update de Hall

De crowdfunding voor de Hall | burgerEI en zakenlui is nog in volle gang. Inmiddels staat de teller op  €72.350.  De financiering is dus bijna rond en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

Ondertussen wordt de ontvangsthal van het Intechnium getransformeerd naar meetingpoint & restaurant de Hall | burgerEI & zakenlui. De vloer ligt er in. De muren worden geschilderd. Verlichtingsplan gemaakt, stoelen zijn al gearriveerd…

En de keuken in buiten de Buurman-uren omgedoopt tot proeflab, om de eigerechten alvast eens goed te testen. Terwijl we het laatste stukje financiering proberen rond te krijgen, begint de Hall dus al steeds meer vorm te krijgen.

Bij deze een oproep aan alle ambassadeurs | fans | lekkerbekken | vergadertijgers | burger addicts | techniek nerds | Woerdenaren-die-graag-willen-bijdragen-aan-een-nieuwe-hotspot-in-Woerden >> Dit is jullie laatste kans om in te stappen!!

Bekijk de  informatie en opties op de crowdfund-website van de Hall | burgerEI en zakenlui. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op:

twitter @DeHallWoerden

facebook

Instagram dehallwoerden

 

update crowdfunding de hall 2-01

Waarvoor deze crowdfunding?

Vanuit onze huidige concepten Buurman & Buurman en Lange Tafels in het Gras starten we in 2016 met een nieuw concept. Op veel vraag vanuit het bedrijventerrein Middelland in Woerden hebben we een nieuw concept ontwikkeld. En eindelijk is het zover:

de Hall’ > Ontmoeten, vergaderen, eten en techniek komen op deze plek samen. In de Hall opent restaurant ‘burgerEi & zakenlui’. En bij een nieuwe restaurant hoort natuurlijk een keuken en nog veel meer faciliteiten die we nodig hebben om dit project tot een groot succes te maken.

En daar hebben we een laatste zetje voor nodig. Wil je meebouwen aan dit project en straks in maart-april 2016 als één van de eerste gasten in het restaurant genieten van heel veel lekkers? Doe dan mee aan onze crowdfunding en zorg dat jouw inleg met een mooie rente wordt terugbetaald of stap in en verzilver je inleg in food vouchers. Dan levert dit je letterlijk een super lekker rendement op! ( Deze food vouchers zijn te besteden in het restaurant, bij het versloket, aan Buurman en Buurman maaltijden, aan broodjes voor de lunch, aan catering… )

intechnium website-18