Buurman’s KickStart

Deze week weer meerdere KickStart gerechten op het menu. Gewoon. Omdat het handig is. En lekker. #ongewoonlekker

KickStart gerechten zijn maaltijdcomponenten. De ene keer alleen groente, of een lekker (zoete) aardappel gerecht. En de andere keer een vleesgerecht. Beide heel makkelijk aan te vullen tot een complete maaltijd. Super handig voor gezinnen bijvoorbeeld.

Deze week bijv. heerlijke gegratineerde witlof. Met geitenkaas en katenspek. Even in de oven schuiven en klaar! Zelf nog even wat krieltjes koken, en klaar! Later deze week een oude bekende als KickStart: Buurman’s Kipshoarma. Malse kippendij, heerlijk gekruid met onze eigen, geheime Shoarma-kruidenmix. Lekker met een pitabroodje of een stuk Turks brood. Zo heb je in een mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel.

En nog een oude bekende: Geroosterde groenten. Lekker als lunch (met wat geitenkaas en nootjes bijvoorbeeld), lekker door de pasta of bij een gegrild stukje vlees…

#eenbeetjevanjezelfeneenbeetjevandebuurman

With love, van de Buurman.

Ook verkrijgbaar bij Jumbo Polanen!